Sunday, December 14, 2008

My Crocs Cake







2 comments:

Bia Rabiatul Adawiyah said...

Irahanya abdi , bade di panggadameulkeun kueh ku Tie...?

Syanti said...

Mangga teteh :) , insyaAlloh pami teteh ka S'pore ku tie dipangdamelkeun ;) hehhe iraha tehh bade ka Punggol ;)

Related Posts with Thumbnails